Många har önskat att få prata direkt med den som kan hjälpa till i ett visst ärende.

Från fredagen den 24 mars klockan 10:00 gör vi det därför möjligt att komma i direktkontakt med fastighetsskötare, koordinator och ekonomisk administration från vårt växelnummer

Du ringer som vanligt på 08-96 14 20. När du ringer välkomnas du av en tonvalsväxel med fyra val. Där väljer du vem du vill prata med genom ett knapptryck på din telefon. Vill du inte knappa in en siffra behöver du inte, du kopplas då till växeln. Om den du söker inte svarar, kopplas du till växeln eller en telefonsvarare.

Dessa tonval gäller från start:

1. Fastighetsskötare.
Hit vänder du dig för felanmälan.

2. Ekonomi och administration.
Hit vänder du dig för avgiftsavier och pantsättningar.

3. Koordinatorn.
Hit vänder du dig gällande parkering, gästlägenhet, föreningslokal, nyckelbrickor, snickarboa, renoveringar och när du har allmänna eller särskilda frågor i ett ärende eller om föreningen.

4. Jouren.
Hit vänder du dig utanför kontorstid när det är PANIK, exempelvis pågående vattenskada och allvarlig störning.

När du provat vår nya tonvalsväxel vill vi gärna veta vad du tycker. Sänd dina åsikter och tankar till oss (ris och ros) så att vi vet om vi behöver justera något. Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tryck ”3” och berätta för koordinatorn.