När vi sammanställt årets boendeenkät så visar det sig att hemsidan har sjunkit i betyg, ändå har hemsidan aldrig varit så välfylld med information som den är just idag.

Därav vore vi mycket tacksamma att få veta vad du tycker om hemsidan och hur den kan göras ännu bättre med hjälp av att du fyller i nedanstående enkät.

Till enkäten >>

Under dagen har vi flyttat på det system som hanterar bokningarna för grovtvättstugan. Du som användare ska inte märka någon skillnad alls då det fungerar precis som tidigare.

Kallelse till ordinarie föreningsstämma 2017 i Bostadsföreningen Solhjulet.

Måndagen den 22 maj 2017 klockan 19:00 i Edsbergskyrkans föresamlingssal, Edsberg.

Hela tiden utsätts vi för köpbudskap av företag som vill att du ska köpa just deras produkter. Från att du läser din morgontidning, till du avslutar med kvällen i TV-soffan bombarderas du av allt från kaviar-reklam till resebolag.
Även på din hallmatta dimper det ned allehanda budskap som även kan kännas lite mera jordnära, som exempelvis att du behöver ny ytterdörr, renovera köket eller få hjälp med städningen.

Ibland kommer det lappar som berättar att "Passa på" - "Just nu" är det ett extra bra läge att slå till. Luras då inte av att det måste gå fort utan vi råder er alltid att kontrollera med flera bolag som erbjuder samma tjänst för att få en uppfattning om priset och vad som erbjuds är rimligt. Försök även kontrollera företaget och hur de skött sig hos andra.

Ibland händer det att Solhjulet som förening tar och gör en gemensam upphandling för att hjälpa till att få ett bra pris. När det sker kommer sådana utskick vara tydligt profilerade att Solhjulet är avsändare och det kommer alltid finnas ett namn du känner igen från föreningen med kontaktuppgifter. 

Är du det minsta tveksam så är du alltid välkommen att ringa och fråga oss på 08 - 96 14 20, skicka epost till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller titta in på hemsidan eller Facebook för senaste informationen.

Kallelse till ordinarie föreningsstämma 2016 i Bostadsrättsföreningen Solhjulet 

Måndagen den 23 maj 2016 klockan 19:00 i Edsbergskyrkans församlingssal, Edsberg

Nu kan du få reda på exakt vilken temperatur det är när du kliver ut från din portdörr.

För dig som är nyfiken på rätta svaret på frågan vilken hastighetsgräns kruthornsvägen har, så har vi publicerat de rätt svaren här.

Talesättet säger; Tjugondag Knut körs julen ut
Tycker du granen barrar lite väl mycket redan nu och vill bli av med den kan du hiva ut den till närmsta gräsmatta så körs alla granar samtidigt till återvinningen.

Glöm nu inte Solhjulets Dag med hobbylokalens invigning.

På söndag vid 12 bakom höghuset, vid ingången till hobbylokalen så klart.

För er som har en riktig gran så kan ni när ni känner er klara med julen hiva ut den till närmsta gräsmatta. Trädgårdsmästaren kommer sedan samla in dessa och köra de för återvinning åt er.

God fortsättning på 2017

Många har önskat att få prata direkt med den som kan hjälpa till i ett visst ärende.

Från fredagen den 24 mars klockan 10:00 gör vi det därför möjligt att komma i direktkontakt med fastighetsskötare, koordinator och ekonomisk administration från vårt växelnummer

Du ringer som vanligt på 08-96 14 20. När du ringer välkomnas du av en tonvalsväxel med fyra val. Där väljer du vem du vill prata med genom ett knapptryck på din telefon. Vill du inte knappa in en siffra behöver du inte, du kopplas då till växeln. Om den du söker inte svarar, kopplas du till växeln eller en telefonsvarare.

Dessa tonval gäller från start:

1. Fastighetsskötare.
Hit vänder du dig för felanmälan.

2. Ekonomi och administration.
Hit vänder du dig för avgiftsavier och pantsättningar.

3. Koordinatorn.
Hit vänder du dig gällande parkering, gästlägenhet, föreningslokal, nyckelbrickor, snickarboa, renoveringar och när du har allmänna eller särskilda frågor i ett ärende eller om föreningen.

4. Jouren.
Hit vänder du dig utanför kontorstid när det är PANIK, exempelvis pågående vattenskada och allvarlig störning.

När du provat vår nya tonvalsväxel vill vi gärna veta vad du tycker. Sänd dina åsikter och tankar till oss (ris och ros) så att vi vet om vi behöver justera något. Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tryck ”3” och berätta för koordinatorn.

 

Nu kan du hitta de fyra dokumenten Siffror, Historien om ETT hus, Historien om FLERA hus samt Frågor och Svar under Årsredovisningar »