Hela tiden utsätts vi för köpbudskap av företag som vill att du ska köpa just deras produkter. Från att du läser din morgontidning, till du avslutar med kvällen i TV-soffan bombarderas du av allt från kaviar-reklam till resebolag.
Även på din hallmatta dimper det ned allehanda budskap som även kan kännas lite mera jordnära, som exempelvis att du behöver ny ytterdörr, renovera köket eller få hjälp med städningen.

Ibland kommer det lappar som berättar att "Passa på" - "Just nu" är det ett extra bra läge att slå till. Luras då inte av att det måste gå fort utan vi råder er alltid att kontrollera med flera bolag som erbjuder samma tjänst för att få en uppfattning om priset och vad som erbjuds är rimligt. Försök även kontrollera företaget och hur de skött sig hos andra.

Ibland händer det att Solhjulet som förening tar och gör en gemensam upphandling för att hjälpa till att få ett bra pris. När det sker kommer sådana utskick vara tydligt profilerade att Solhjulet är avsändare och det kommer alltid finnas ett namn du känner igen från föreningen med kontaktuppgifter. 

Är du det minsta tveksam så är du alltid välkommen att ringa och fråga oss på 08 - 96 14 20, skicka epost till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller titta in på hemsidan eller Facebook för senaste informationen.