Bästa Fastighetsmäklare, Välkommen till Solhjulet!

Bostadsrättsföreningen Solhjulet är lägger stort arbete på att hålla god kontakt med de fastighetsmäklare som förmedlar lägenheter i föreningen. 

Vi är angelägna att hantera beslut om medlemskap snabbt - normalt klarar vi det på mindre än en vecka. Detta förutsatt att vi får vår stadgeenliga blankett ifylld från början - denna finner du med ett klick här. För att undvika oklarheter så vill vi särskilt förtydliga att utan den blanketten så kan inget medlemskap beviljas - det oavsett hur mycket Du skäller på oss.

Föreningen hjälper till med marknadsföring av objekten genom vår hemsida. Skulle vi mot förmodan ha missat just den lägenhet som Du nu säljer så skicka en e-post så fixar vi det.

Vi vill naturligtvis också puffa för vår årsredovisning som produceras till en stor del med tanke på alla dem som varje år köper - eller nästan köper lägenheter här i föreningen. Här på hemsidan (under fliken lägenhetsritningar) finns ett lägenhetsregister med ritningar och grunduppgifter på alla lägenheter i föreningen - det finns 700 stycken.

Har Du spekulanter som vill ha svar på frågor direkt från föreningen så be dem använda adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - för där kan vi svara snabbast.

Vill Du ha några tryckta exemplar av verksamhetsberättelse eller någon annan av våra trycksaker så kontakta undertecknad. Finns det något annat vi kan hjälpa till med - tveka inte att kontakta mig på telefon 08-96 14 20.

Med vänliga hälsningar

Ninni Lund
Ordförande i Bostadsrättsföreningen Solhjulet