Driftinformation

Samtliga pågående arbeten i området är tillsvidare stoppade p.g.a Coronaviruset, förutom trädgårdsarbetet och sophanteringen. Vissa arbeten där ingen personlig kontakt kommer behövas startar fr.o.m 10 Augusti. Se pågående projekt.

_________________________________________________________________________________________

SEOM har idag den 17 september ett underhållsarbete med fjärrvärmen vilket kan medföra låga temperatur på varmvattnet. Arbetet pågår enligt SEOM fram till 22:00 ikväll.

https://www.seom.se/driftinformation/vp-150-haggvik/

__________________________________________________________________________________________

 

Under sommaren 2020 kommer de gröna containers avsedda för återvinning av tidningspapper att försvinna. Tidningar kan istället kastas i de containers avsedda för grovsopor, alternativt kastas hos de kommunala sorteringsstationerna.

__________________________________________________________________________________________

ComHem går över till digitala kanaler 8 september 2020.

Den 8 september digitaliserar ComHem sina TV sändningar, vilket innebär för er medlemmar att ni behöver göra vissa åtgärder för att kunna fortsätta titta på de fria kanalerna. Eftersom det finns otroligt många varianter av TV apparater, och många apparater som börjar bli till åren komna, ber vi er i god tid planera för övergången. Har du en TV från 2008 eller nyare så har den en inbygd s.k. DVB-C Tuner, och då räcker det oftast med att göra en ny kanalsökning, vilket kan göras redan nu. För er med äldre TV apparater kan ni troligtvis behöva en digitalbox. Oavsett vilka frågor ni har, är det ComHem som sköter supporten och hjälper er med rätt lösning. Förvaltningen kommer inte kunna hjälpa till, då vi varken har verktygen eller rätta kunskapen för att leda er rätt. Mycket information hittar du på https://www.comhem.se/tv/digitalisering?utm_source=adobe_campaign&utm_medium=email&utm_campaign=ch_tv_act_edr_f%C3%A4

ComHem support, ring 90222

_________________________________________________________________________________

Har du ett problem som vi inte känner till så rapportera detta till oss på telefon 08 – 96 14 20 eller e-post fel@solhjulet.se.

Kommentarer inaktiverade.