Driftinformation

Ett antal pågående arbeten i området är tillsvidare stoppade p.g.a Coronaviruset. Trädgårdsarbetet och sophanteringen rullar på som tidigare, samt arbeten där ingen personlig kontakt kommer behövs med er medlemmar.

Se pågående projekt. https://solhjulet.se/pagaende-projekt/

 

Läsare trasig till gymmet

I söndags 6 juni fick vi ett tekniskt fel med läsaren till dörren in till gymmet. Felet åtgärdat 7 juni, så det är bara att boka tider och gymma på igen.

_________________________________________________________________________________

Vattenläcka Kruthornsvägen 56A

7 juni. Det har uppstått en vattenläcka i samband med renovering av en lägenhet. Vattnet till köken på Kruthornsvägen 56A är för tillfället avstängt och reparation pågår,

 

_________________________________________________________________________________

 

Byte av vattenstråken hus 17 (Höghuset)

7 juni. Nu är arbetet med byte av själva rören avslutat vilket betyder inga fler vattenavstängningar, men ett par veckor framåt kommer det pågå arbete med återställningar av bl.a undertak.

 

_________________________________________________________________________________

Oseriösa elbolag försöker kontakta er

Vi har från SEOM fått vetskap om att oseriösa elbolag ringer till boende och erbjuder låga priser på elavtal, samt påstår sig samarbeta med SEOM, vilket inte stämmer. Läs med om detta på SEOM’s hemsida.

https://www.seom.se/nyheter/2021/oseriosa-elhandlare/

_______________________________________________________________________________________

Har du ett problem som vi inte känner till så rapportera detta till oss på telefon 08 – 96 14 20 eller e-post fel@solhjulet.se.

Kommentarer inaktiverade.