Gästlägenheter

Föreningen byggde fyra nya gästlägenheter 2016. Två större sviter och två mindre som medlemsservice. Sviterna har ”hotellkänsla” och ligger på Kruthornsvägen 18.

Varje svit har ett eget badrum med dusch och toalett. Lägenheterna delar på ett gemensamt kök utrustat med spis, micro, kaffebryggare, kyl och frys samt diskmaskin. I köket kan åtta gäster sitta ner och äta samtidigt. I de fyra sviterna finns plats för sammanlagt tolv övernattande gäster.

Två av lägenheterna kallar vi ”Stora sviterna” och är på vardera 25 kvadratmeter. Här finns två sängar och en bäddsoffa, skrivbord och TV. Dessa kostar 450 kronor per natt.

De två mindre sviterna är på 14 kvadratmeter och är utrustade med en enkelsäng och bäddfåtölj samt TV. Dessa kostar 250 kronor per natt.

Sängkläder ingår inte i priset.

Bokning

Sviterna bokas hos föreningens koordinator. Boka gärna via mejl koordinator@solhjulet.se eller via telefon vardagar 08:00 – 16:00 på tel 08-961420, tonval 3. Man kan också boka dem genom ett besök på förvaltningen i Epokenhuset Kruthornsvägen 4 & 8. Bokning kan endast göras av medlem, likaså ändringar och avbokningar.

Nyckelbrickan lämnas ut av föreningens koordinator eller fastighetsskötarna, alternativt droppas ner i ert brevinkast. Nyckelbricka är endast aktiverad under den tid rummet ska användas.

Övrigt att tänka på

  • Incheckning tidigast klockan 13:00 och utcheckning senast klockan 11:00 avresedagen.
  • Lägenheterna ska lämnas städade senast kl 11:00 avresedagen. Städmaterial finns i städskåpet i korridoren.
  • I sviterna får inga husdjur vistas.
  • Lakan och handdukar tillhandahåller man själv.
  • Kuddar och täcken finns i lägenheterna.

Enligt FHM har pandemin, eller snarare smittspridningen avtagit, men är absolute inte över.

Solhjulets styrelse och förvaltning är kanske lite extra försiktiga med att inte öppna upp för tidigt, även om det flesta restriktionerna är upphävda.

Notera att det är fortsatt extra viktigt att ni följer städinstruktionerna i rummen, samt spritar av ytor med den utrustning som finns i rummen. Om desinfektion eller papper tar slut, kontakta förvaltningen på fel@solhulet.se, alt 08-96 14 20 tonval 1.

Kommentarer inaktiverade.