Gästlägenheter

Styrelsen har beslut att öppna upp gästlägenheterna för uthyrning igen den 1 oktober, och bokningar kan göras fr.o.m. måndagen den 6 september. Pandemin är absolut inte över, så var försiktiga och fortsätt med rekommendationerna från FHM.

Vid ett eventuellt bakslag har styrelsen möjlighet att omvärdera situationen och kunna ta beslut om stängning igen.

______________________________________________________________________________________

Föreningen byggde fyra nya gästlägenheter 2016. Två större sviter och två mindre som medlemsservice. Sviterna har ”hotellkänsla” och ligger på Kruthornsvägen 18.

Varje svit har ett eget badrum med dusch och toalett. Lägenheterna delar på ett gemensamt kök utrustat med spis, micro, kaffebryggare, kyl och frys samt diskmaskin. I köket kan åtta gäster sitta ner och äta samtidigt. I de fyra sviterna finns plats för sammanlagt tolv övernattande gäster.

Två av lägenheterna kallar vi ”Stora sviterna” och är på vardera 25 kvadratmeter. Här finns två sängar och en bäddsoffa, skrivbord och TV. Dessa kostar 450 kronor per natt.

De två mindre sviterna är på 14 kvadratmeter och är utrustade med en enkelsäng och bäddfåtölj samt TV. Dessa kostar 250 kronor per natt.

Sängkläder ingår inte i priset.

Bokning

Sviterna bokas hos föreningens koordinator. Boka gärna via mejl koordinator@solhjulet.se eller via telefon vardagar 08:00 – 16:00 på tel 08-961420, tonval 3. Man kan också boka dem genom ett besök på förvaltningen i Epokenhuset Kruthornsvägen 4 & 8.

Nyckelbrickan lämnas ut av föreningens koordinator eller fastighetsskötarna, alternativt droppas ner i ert brevinkast. Nyckelbricka är endast aktiverad under den tid rummet ska användas.

Bokningsregler

  • Incheckning tidigast klockan 13:00 och utcheckning senast klockan 11:00 avresedagen.
  • Lägenheterna ska lämnas städade senast kl 11:00 avresedagen. Städmaterial finns i städskåpet i korridoren.
  • I sviterna får inga husdjur vistas.

OBS! Notera att under pågående pandemi är det extra viktigt att ni följer städinstruktionerna i rummen, samt spritar av ytor med den utrustning som finns i rummen. Om desinfektion eller papper tar slut, kontakta förvaltningen på fel@solhulet.se, alt 08-96 14 20 tonval 1.

Kommentarer inaktiverade.