Bastu

Styrelsen har beslutat att öppna bastuanläggningen 1 september.

Då Covid-19 pandemin är långt ifrån över, ber vi er ta det fortsatt försiktigt, följa FHM riktlinjer samt vara extra noga med rengöringen efter avlutat bastupass.

Föreningen har en bastuanläggning som ligger i anslutning till gästlägenheterna. En större bastu inkl relaxavdelning och en något mindre.

För att få tillgång till bastun måste ett avtal undertecknas. Det är de ordningsregler som gäller och som alla måste känna till. I samband med inlämningen av avtalet hos administrationen laddas nyckelbrickan (plasttaggen) så att dörrarna till bastuanläggningen kan öppnas och bastutider kan beställas. Avgift för att nyttja bastuanläggningen är 50kr/mån/hushåll.

När väl brickan är laddad är det bara att boka sin bastutid i bokningssystemet eller på nyckeltavlan i entrén till Epokenhuset. Det går alldeles utmärkt att boka en bastu till eget sällskap eller familj. Relaxutrymmet tillhör då den större bastun.

Bastutider:

07:00 – 10:00
10:00 – 13:00
13:00 – 17:00
17:00 – 20:00
20:00 – 23:00

Glöm inte att först ladda ner och underteckna avtalet med förvaltningen. Nerladdning kan göras här bredvid. Lämna sedan in till administrationen i brevlådan på Kruthornsvägen 8.

Kommentarer inaktiverade.