Bastu

Föreningen har en bastuanläggning som ligger i anslutning till gästlägenheterna. En större bastu inkl relaxavdelning och en något mindre  bastu.

För att få tillgång till bastun måste ett avtal undertecknas. Avtalet hittar du till höger på denna sida. Där framgår även de ordningsregler som gäller och som alla måste känna till.

Du kan antingen lämna in avtalet hos förvaltningen på Kruthornsvägen 8, alternativt skicka in avtalet via mail till koordinatorn@solhjulet.se. När avtalet kommit in till förvaltningen, laddas nyckelbrickorna (Tag/bricka 1&2) så att ni kan boka tider samt öppna dörrarna till anläggningen. Ange mailadress i avtalet så att förvaltningen kan bekräfta att aktiveringen är utförd.

Avgift för att nyttja bastuanläggningen är för närvarande 50kr per mån och hushåll.

(Avgiften debiteras under avtalstiden oavsett om man nyttjat anläggningen eller inte).

När väl tag/bricka 1 & 2 är aktiverade är det bara att boka sin bastutid i bokningssystemet  på samma sätt som ni bokar tider till grovtvättstugorna på Kruthornsvägen 4 & 48, eller på de digitala bokningstavlorna som finns i slussarna till grovtvättstugorna. (Inloggningsuppgifterna till bokningssystemet finner du på din månatliga avgiftsavi). Det går alldeles utmärkt att boka en bastu till eget sällskap eller familj. Observera att Relaxavdelningen endast ingår vid bokning av den större bastun nr 1.

Notera att man kan endast ha två framtida pass bokade samtidigt.

Bastutider:

07:00 – 10:00
10:00 – 13:00
13:00 – 17:00
17:00 – 20:00
20:00 – 23:00

Kommentarer inaktiverade.