Solhjulet runt

Solhjulet Runt är föreningens tidning som utkommer periodiskt, under 2018 med fyra nummer. Magasinet är egenfinansierad och momsbefriad.

Varje utgåva delas ut i föreningens samtliga brevlådor av föreningens ”hjälpredor” Cameleonterna. Tidningen kan också laddas ner digitalt och läsas i både telefon, läsplatta och dator här nedan.

Solhjulet Runt har temasidor om sådant som berör föreningens medlemmar – det har bland annat handlat om sophantering och kretslopp, elleveranser, föreningens träd och buskar och tema över lägenheternas prisutveckling.

Teman blandas med notiser som är viktig boendeinformation samt nöjesläsning i form av reportage angeläget för föreningens medlemmar.

Solhjulet Runts redaktion består av vår externe medarbetare Göran Lager (redaktör), Ninni Lund (ordförande i föreningen) samt Donald Swahn (föreningens koordinator). Formgivare är Stefan Tapio.

Solhjulet Runt trycks hos Sollentuna Offset & Digitaltryck AB.

Tidningens redaktion nås på mejl: solhjuletrunt@solhjulet.se.

Kommentarer inaktiverade.