Gym & träning

OBS! Byggnation av toalett till gymmet påbörjat 19 februari. Tillfällig entré till gymmet är första dörren i korridoren. I övrigt går det bra att gymma på som vanligt.

 

För hälsa, kondition, muskler & rehab

Det efterlängtade gymmet för föreningens medlemmar står nu äntligen färdigbyggt. Utmärkt för, hälsa, kondition, träning, muskler och rehab.

Gymmet ligger centralt på Kruthornsvägen 18, en trappa ned. Samma ingång som till gästlägenheterna, lilla föreningslokalen och bastuanläggningen.

Anläggningen är öppen alla dagar 06:00 – 23:00, vilket innebär att det finns bokningsbara tider 06:00-22:00.

Lokalen är utrustad med ny toppmodern utrustning vilket vi ansett vara viktigt för en god träningskvalité. En bra utrustning höjer både motivation och glädjen med att träna.

Första stegen ner till träningslokalen:
För att få tillgång till gymmet krävs ett avtal mellan den som tränar och föreningen. Det avtalet finns nedladdningsbart till höger på denna sida. Avtalet ska fyllas i och mejlas till förvaltningen (koordinator@solhjulet.se) eller läggas i förvaltningens brevlåda på Kruthornsvägen 8.

När avtalet godkänts aktiveras nyckeltaggen som då går till gymmets både entrédörr och träningslokal den tid som är bokad. Bokningen sker via hemsidan. Varje bokningsbar tid är på en timme. Den som vill ha två timmar får göra en ny bokning direkt efter den första timmen och i mån av plats. Det finns max 8 bokningar/timme att tillgå.

Bokning kan också göras på de digitala skärmarna som finns i korridoren vid gymmet och i tvättstugan på Kruthornsvägen 4. (Tavlan i gymmet går bara att använda när man väl är inne på gymmet, alltså redan har en bokad tid för att komma in genom entrédörren.)

Du kan boka hur ofta du vill, men notera att det är endast 8 samtidiga bokningar/pass, vilket innebär att har du bokad tid men får förhinder måste tiden bokas av så att annan medlem kan boka tiden.

Övrig information om regler och ansvar hittar du i avtalet.

 

Kommentarer inaktiverade.