Gym & träning

 

Uppdaterad information i samband med att FHM lättar på restriktionerna 9 februari 2022.

Efter beslut av styrelsen har vi öppnat gymmet igen. Dock kommer vi vara fortsatt försiktiga då covid-19 spridningen inte är över.

För att minimera riskerna för smittspridning, samt ge möjligheter för samtliga medlemmar att kunna boka tider på ett rättvist sätt så gäller följande.

  • Endast ett hushåll Två hushåll får vistas i gymmet per pass fr.o.m 9 februari 2022.
  • Ni kan boka max 1 tim/dag eller max 7 pass/vecka.
  • Pass kan bokas en vecka framåt.
  • Ny tid kan endast bokas efter att ni nyttjat den senaste bokade tiden. Ni kan alltså inte boka flera tider samtidigt.
  • Sprit/desinfektion skall användas både före och efter användning av maskiner, hantlar, skivstång och bänkar. Sprit/desinfektion samt papper finns i gymmet. Om något av detta börjar ta slut, maila då till gym@solhjulet.se
  • Träningspasset skall avslutas kl. XX:55 och maskinerna vara rengjort innan ni lämnar lokalen för nästa medlem. Alltså avsluta passet 5 min före varje hel timme.

Vi har noterat att restriktioner och regler ovan har under hösten respekterats och följts föredömligt. Vi alla hoppas att vi så småningom kan öppna upp som vanligt igen.

Håll er friska

Förvaltningen

—————- Standard informationen nedan, och gäller då vi kan öppna som vanligt igen ——————-

För hälsa, kondition, muskler & rehab

Det efterlängtade gymmet för föreningens medlemmar står nu äntligen färdigbyggt. Utmärkt för, hälsa, kondition, träning, muskler och rehab.

Gymmet ligger centralt på Kruthornsvägen 18, en trappa ned. Samma ingång som till gästlägenheterna, lilla föreningslokalen och bastuanläggningen.

Anläggningen är öppen alla dagar 06:00 – 23:00, vilket innebär att det finns bokningsbara tider 06:00-22:00.

Lokalen är utrustad med ny toppmodern utrustning vilket vi ansett vara viktigt för en god träningskvalité. En bra utrustning höjer både motivation och glädjen med att träna.

Första stegen ner till träningslokalen:
För att få tillgång till gymmet krävs ett avtal mellan den som tränar och föreningen. Det avtalet finns nedladdningsbart till höger på denna sida. Avtalet ska fyllas i och mejlas till förvaltningen (koordinator@solhjulet.se) eller läggas i förvaltningens brevlåda på Kruthornsvägen 8. Avgift för att nyttja gymanläggningen är 100kr/mån/hushåll.

När avtalet godkänts aktiveras nyckeltaggen som då går till gymmets både entrédörr och träningslokal den tid som är bokad. Bokningen sker via hemsidan. Varje bokningsbar tid är på en timme. Den som vill ha två timmar får göra en ny bokning direkt efter den första timmen och i mån av plats. Det finns max 8 bokningar/timme att tillgå.

Bokning kan också göras på de digitala skärmarna som finns i korridoren vid gymmet och i tvättstugan på Kruthornsvägen 4. (Tavlan i gymmet går bara att använda när man väl är inne på gymmet, alltså redan har en bokad tid för att komma in genom entrédörren.)

Du kan boka hur ofta du vill, men notera att det är endast 8 samtidiga bokningar/pass, vilket innebär att har du bokad tid men får förhinder måste tiden bokas av så att annan medlem kan boka tiden.

Övrig information om regler och ansvar hittar du i avtalet.

 

Kommentarer inaktiverade.