Tvättstugor

Föreningen tillhandahåller ett antal gemensamma tvättstugor. Gemensamt för alla är att de ska bokas i förväg.

Tvättstugorna Kruthornsvägen 4 och 48

Dessa tvättstugor är kombinerade för både fintvätt och grovtvätt. Vi kallar dem för enkelhetens skull för grovtvättstugor. Dessa är föreningens senaste tillskott, de är ”moderna” och kan bokas digitalt över Internet eller också på plats utanför tvättstugan på den digitala panelen.

Grovtvättstugorna är utrustade med det senaste in om tvätteri, helt nya tvättmaskiner och effektiva torkskåp.

Kruthornsvägen 4 kan bokas för tre tvättider per vecka om max två grupper per tillfälle vilket innebär att fyra maskiner kan användas. Tvättstugan på Kruthornsvägen 48 kan bokas 4 gånger per månad med sex maskiner.

I dessa grovtvättstugor går det att tvätta när som helst på dygnet.

Övriga tvättstugor

Föreningen har fem övriga tvättstugor som är lite äldre. Kartorna här bredvid visar vilken av dessa som ligger närmast den egna bostaden. I tvättstugan finns en tavla med lägenhetsnummer där det framgår vilka som har tillgång till just den tvättstugan. Varje lägenhet har även en bokningscylinder med nyckel som är märkt med det lägenhetsnummer den tillhör.

Maskinellt kan föreningens äldre tvättstugor variera något avseende torkrum, centrifuger, tvättmaskiner. Utrustningen uppdateras kontinuerligt. Gör gärna ett besök för att se exakt vad som finns i den tvättstuga som hör till lägenheten.

Tvättider

7:00 – 10:30
10:30 – 14:00
14:00 – 17:30
17:30 – 21:00

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.