Tvättstugor

Föreningen tillhandahåller ett antal gemensamma tvättstugor. Gemensamt för alla är att de ska bokas i förväg.

Tvättstugorna Kruthornsvägen 4 och 48

Dessa tvättstugor är kombinerade för både fintvätt och grovtvätt. Vi kallar dem för enkelhetens skull för grovtvättstugor. Dessa är föreningens senaste tillskott, de är ”moderna” och kan bokas digitalt över Internet eller också på plats utanför tvättstugan på den digitala panelen.

Grovtvättstugorna är utrustade med det senaste in om tvätteri, helt nya tvättmaskiner och effektiva torkskåp.

Kruthornsvägen 4 kan bokas för 12 tvättider per månad om max två grupper per tillfälle. Varje bokad tid och grupp räknas som ett pass. Bokar man två grupper under samma pass, innebär det att man nyttjat två pass. Notera att man kan endast ha två framtida pass bokade samtidigt. Skulle man missa sin bokade tid, eller inte avbokat sitt pass INNAN passet påbörjas, räknas det som ett förbrukat pass. Tvättstugan på Kruthornsvägen 48 kan bokas 4 gånger per månad och har sex stycken tvättmaskiner.

I dessa grovtvättstugor går det att tvätta när som helst på dygnet.

Ett pass och en maskingrupp = 1 pass

Ett pass och två maskingrupper = 2 pass

Räkneverket nollställs vid varje månadsskifte.

Övriga tvättstugor

Föreningen har fem övriga tvättstugor som är lite äldre. Kartorna här bredvid visar vilken av dessa som ligger närmast den egna bostaden. I tvättstugan finns en tavla med lägenhetsnummer där det framgår vilka som har tillgång till just den tvättstugan. Varje lägenhet har även en bokningscylinder med nyckel som är märkt med det lägenhetsnummer den tillhör.

Maskinellt kan föreningens äldre tvättstugor variera något avseende torkrum, centrifuger och tvättmaskiner. Utrustningen uppdateras kontinuerligt. Gör gärna ett besök för att se exakt vad som finns i den tvättstuga som hör till lägenheten.

Adresser till tvättstugorna

Grovtvättstugorna finns på: Kruthornsvägen 4 & 48. Tider till dessa kan bokas via hemsidan eller via de digitala tavlorna innanför entréerna, och är öppna dygnet runt.

Inloggningsuppgifterna för att boka tider via hemsidan hittar ni på er månatliga avgiftsavi.

OBS! Om man INTE påbörjat sitt tvättpass inom 30 minuter har annan medlem rätt att nyttja tvättpasset. Detta gäller samtliga tvättstugor.

Övriga tvättstugor med bokningstavla

  • Ribbings väg 10 gaveln.
  • Kruthornsvägen 11 gaveln
  • Kruthornsvägen 32 gaveln
  • Kruthornsvägen 54/56 framsida fastighet
  • Kruthornsvägen 60/62 framsida fastighet

Tvättider övriga tvättstugor

7:00 – 10:30
10:30 – 14:00
14:00 – 17:30
17:30 – 21:00

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.