Motor & Cupé uppvärmning Kruthornsvägen 19

Hösten och vintern närmar sig med stormsteg, vilket innebär att många av er börjar fundera på att leta fram kabeln till motorvärmaren för att få isfria rutor och en behaglig temperatur i bilen när ni skall åka iväg.

Tror inte det har undgått någon att föreningen har investerat i helt nya motorvärmaruttag och uttag för elbilsladdning i P-huset och på P-däcket Kruthornsvägen 19. Det är alltså 108 nya uttag som nu är redo att tas i bruk.

För er som skall ladda elbil har vi tidigare informerat om hur detta går till, och har en egen flik på hemsidan där man kan läsa om hur man går tillväga.

För er som varit utan eluttag en tid kan nu glädjas av att projektet är avslutat och nya eluttag är åter i drift.

Du kan själv enkelt aktivera ditt uttag med din smartphone, dator eller padda genom att ladda ner EpSpot appen, skanna av QR koden på ditt uttag och registrera dig med din emailadress i appen. Därefter är det bara att följa instruktionerna. Det finns många fördelar med att kunna styra sitt eluttag via sin smartphone, då du bl.a har timern för start/stop av uppvärmningen med dig i fickan.

OBS! För att uttaget skall starta måste din kabel var isatt i uttaget.

Vi kommer skicka ut instruktioner till er som har parkeringsplatser innanför grindarna på Kruthornsvägen 19, samt lägga till en flik på hemsidan, men prova gärna att aktivera ditt uttag innan instruktionerna kommer med posten.

Om något krånglar kan du alltid kontakta förvaltningen på 08-96 14 20, eller maila till koordinatorn@soljhulet.se.

Lycka till.

Kommentarer inaktiverade.